Nastavitve piškotkov
Kerin.Dom Kerin Dom Facebook Kerin Dom Outlet
ajax loader

Kuhinje


! AKCIJA !

 

 

Sanjate o lepi, prostorni, funkcionalni in ugodni kuhinji?

Sedaj je pravi čas, da si privoščite organizirano kuhinjo, idealno za vaš prostor in vaše kuharske potrebe!

 

 

 

- Kuhinje Nobilia do -55%*

 

- Kuhinje Haecker do -25%*

 

 

Samo v mesecu marcu vsi modeli največjega proizvajalca nemških kuhinj Nobilia, ki se ponašajo s 45 letno tradicijo na voljo kar z do 55% popusta. Ob nakupu vrhunske kuhinje Haecker pa vam nudimo do 25% popust. Naročite se na brezplačen izris in si zagotovite novo kuhinjo.

* Akcija velja za nove izrise kuhinj, ob nakupu lesenega dela nad 2.500 EUR. Popust se izključuje z ostalimi ugodnostmi. Akcija traja do 31.03.2017

 

 

 narocilo

 

 

 

ikone rgb

 

 

 

 

Oglasite se v našem salonu in preverite kuhinjske novosti za leto 2017.

 

 

 

SUPER PONUDBA ZA NAKUP EKSPONATA!

Popust do -70%.

Dostava in montaža pri eksponatu nista vključena v ceno.

 

 

............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

Kuhinja je za nekoga posvečeno mesto, kjer nastajajo domače kuharske mojstrovine, za drugega le prikladen prostor, kjer si pripravi nekaj za pod zob. Kakorkoli jo že pojmujete – pomembno je, da pri nakupu sledite svojim željam in potrebam; da v mislih umestite svojo kuhinjo v bodoči prostor. 


Za lažjo in bolj plastično predstavo vam ponujamo tudi tridimenzionalni računalniški izris kuhinje, ki bo razblinil vse vaše pomisleke.

Za dobro kuhinjo potrebujemo kvalitetne sestavine, tako kot za dobre jedi. Naši proizvajalci so izpopolnili posamezne detajle, ki bodo vsakdanja kuhinjska opravila spremenili v čisti užitek (visokokvalitetni materiali, izjemni dizajn in prilagodljive dimenzije).

V trenutku, ko se bodo vaše želje izkristalizirale, nastopimo mi. Z veseljem vam bom pomagali najti ustrezno razmerje med ceno in kakovostjo, vam svetovali pri izbiri materialov in dodatkov in ne nazadnje izoblikovali tako ponudbo, s katero boste najbolj zadovoljni.

Naše kuhinje se lahko pohvalijo z modernim in dognanim dizajnom, visokokakovostnimi materiali in prilagodljivimi merami, zato smo prepričani, da imamo nekaj prav za vas.Pulti


V salonih Kerin.dom Vam nudimo tudi pulte Silestone, Okite, Kerrock, Granit in Marmor KERROCK

Kerrock je kompozitni material, katerega osnovni sestavini sta aluminijev hidroksid in polimerno vezivo na bazi akrila.
Material je gladek, neporozen in homogen tako v enobarvnem kot tudi v granit in teraco efektu. Lepimo ga z lepili v barvi Kerrocka, kar omogoča nevidne spoje.
Združuje trdoto naravnega kamna in lepoto keramike, posebej pa ga odlikujejo trajnost, barvna raznolikost in neskončne možnosti oblikovanja ter uporabe.

SILESTONE

Silestone je umetni kamen, katerega sestava je 80% kvarca in 20% akrilnih smol. Dodana pa so še barvila in dodatki za tako imenovane specialne efekte.
Silestone je popolnoma vodo odbojen, ne potrebuje nikakršne impregnacije in je popolnoma bakteriološko neoporečen.

OKITE

Okite je delovna površina, ki se ne maže, je odporna proti praskam in madežem. Okite z lahkoto čistimo, ne vpija tekočin in se ne navzema vonjev. Na voljo je več kot devetdeset odtenkov.
Zaradi dobrih mehzansko-fizičnih lastnosti in široke palete barvnih odtenkov je Okite idealen material ne samo za kuhinje in kopalnice, ampak tudi za intenzivno pohodne talne obloge.
Sestavlja ga kar 93% kremena in ima zato izredno visoko odpornost in vrsto prednosti.

GRANIT

Granit je zaradi svoje sestave zdaleč najpogostejši in tehnično tudi najpomembnejši kamen. Zaradi svoje strukture in barvne raznolikosti, svoje trdote (trdnosti) in časovne obstojnosti
je izredno primeren za notranje in zunanje površine.
nazaj

Iščete kuhinjo?


Kuhinje - obiščite nas v salonu v nakupovalnem središču BTC v Ljubljani in si oglejte pester izbor kuhinj.Pri nas lahko najdete mini čajne kuhinje za pisarne, kuhinje po ugodnih cenah, poceni kuhinje, rustikalne kuhinje, starinske in kmečke kuhinje, razkošne in luksuzne kuhinje - vse na enem mestu. Kuhinja je vedno bila in bo tudi ostala neko središče domovanja. Pri nas vam naši strokovnjaki za kuhinje v najkrajšem možnem času naredijo izris kuhinje.

Izbira kuhinje s pomočjo naših strokovnjakov za kuhinje nebi smela biti nikakršen problem. Z veseljem vam bomo svetovali ter vam pomagali izbrati funkcionalno in uporabno kuhinjo. Kuhinja se lahko povsem prilagodi vašemu življenskemu stilu, saj je možnosti izdelave ter priredbe kuhinj nešteto.nazaj

Kaj je dobro vedeti, ko se odločate za novo kuhinjo


Proces izbire

Pri izbiri nove kuhinje dobro razmislite, kakšna in kako velika kuhinja ustreza vašemu življenjskemu stilu. Prelistajte tudi revije, kataloge in spletne strani naših proizvajalcev, saj se bodo vaše želje in potrebe na ta način bolj izoblikovale, hkrati pa boste dobili občutek, kakšne rešitve vse so na voljo.

Cenovni razred

Preden se spustite v načrtovanje in nakup kuhinje, razmislite, kako globoko v žep želite seči, saj vam bodo prodajalci tako lahko svetovali ustrezno kombinacijo elementov in izbor materialov. Tako boste lahko dobili kuhinjo, ki bo optimalno prilagojena vašim željam in potrebam in hkrati še vedno cenovno dostopna.Proces izbire

Pri izbiri nove kuhinje dobro razmislite, kakšna in kako velika kuhinja ustreza vašemu življenjskemu stilu. Prelistajte tudi revije, kataloge in spletne strani naših proizvajalcev, saj se bodo vaše želje in potrebe na ta način bolj izoblikovale, hkrati pa boste dobili občutek, kakšne rešitve vse so na voljo.

Cenovni razred

Preden se spustite v načrtovanje in nakup kuhinje, razmislite, kako globoko v žep želite seči, saj vam bodo prodajalci tako lahko svetovali ustrezno kombinacijo elementov in izbor materialov. Tako boste lahko dobili kuhinjo, ki bo optimalno prilagojena vašim željam in potrebam in hkrati še vedno cenovno dostopna.

Arhitekt in svetovanje

Miselne podobe se zelo razlikujejo od realnega prostora. Zato se spustite v pogovor z našimi svetovalci, katerih bogate izkušnje vam bodo zagotovo zbudile nove ideje. Ob naročilu kuhinje vam brezplačno izdelamo trodimenzionalni načrt in opravimo izmero na domu. Svetujemo, da načrt nato prespite ter ga skupaj s pomočjo naših svetovalcev nadgradite, da bo vaša kuhinja res optimalno prilagojena vašim željam in potrebam. 

Popusti

V našem salonu vam svetujemo tako, da za svoj denar dobite največ. Končna cena se zdi kljub temu marsikomu previsoka. V dosti primerih jo lahko zmanjšamo tako, da se odpovemo raznim "lepotnim dodatkom", katerih seštevek ponavadi ni zanemarljiv. Za kar najbolj ugodno ceno pa vam priporočamo, da ste pozorni na posebne akcije v našem salonu, kar vam omogoča prihranek vašega denarja. Če se odločite za nakup razstavneg eksponata, ga lahko dobite tudi z do 60% popusta. Razmislite tudi, kakšen način plačila je za vas bolj smiselen. Lahko se odločite za takojšnje plačilo, s katerim ste upravičeni do 5% popusta, če pa se odločite za obročno odplačevanje, vam nudimo 36 mesečni brezobrestni kredit.
Priporočamo vam, da ne kupujete zgolj popustov, ki so velikokrat zavajajoči. Raje se osredotočite na kakovost, funkcionalnost in dizajn pohištva , ki vam ustreza. Na koncu pa vselej analizirajte in primerjajte končno ponudbo. V našem salonu posvečamo zato veliko pozornosti dobremu razmerju med kvaliteto in ceno. 


nazaj

Smernice pri planiranju in izvedbi kuhinje


1. Predno se odpravite nakupovat kuhinjo so potrebni medsebojni pogovori v družini o potrebi in velikosti kuhinje in seveda o denarju, ki ga boste namenili za kuhinjo.

2. Pri nas imamo  strokovnjake, kateri vam bodo  funkcionalno in estetsko oblikovali vašo novo kuhinjo, katera se bo najbolje vklopila v celotno podobo vašega stanovanja. V našem salonu pohištva Vam naredimo tudi izris, za katerega potrebujemo tloris z dimenzijami prostora vaše kuhinje in označenimi položaji okenskih in vratnih odprtin. Pomembne so tudi pozicije napeljav vode, prezračevanja in elektrike.

3. Pomembno je poznati razliko med materiali, zato Vam naši strokovnjaki najprej predstavijo možne izvedbe in materiale, šele nato se pogovarjate o barvi in nato o vsebini kuhinje. Poleg tega so v kuhinjskih elementih pomembna tudi okovja. Pri naših kuhinjah so okovja najboljše kvalitete, ki so prilagojena širinam in funkciji elementa.

4. Pomembna je tudi izbira bele tehnike, saj posledično določa nekatere elemente v kuhinji. Pri nas Vam svetujemo, saj nas znani proizvajalci vsakodnevno obveščajo o novostih in akcijah. Predno si osnujemo izgled kuhinje je pomembno da vemo kateri so primarni in kateri sekundarni elementi.
Primarni: hladilnik, pomivalni stroj, korito z odcejalnikom, kuhalna plošča ali štedilnik, pečica, napa
Sekundarni: mikrovalovna pečica, aparat za kavo, ledomat, električni žar, manjši hladilnik za vina...

5. Predno se kuhinja naroči,  je potrebno prostor natančno pomeriti, zato Vam pošljemo strokovnjaka, ki natančno odmeri višine, širine in možne krivine zidov.

6. Montaža je precej kompliciran postopek, zato je zelo pomembno, da montažo izvede strokovnjak, ki ga izšolajo proizvajalci kuhinj.Nova kuhinja - odprta ali zaprta?


Zadnje čase vidimo vse več oglasov za odprte kuhinje, ki so tako rekoč del dnevne sobe, prostoru pa dajejo pridih sodobnosti in zračnosti. A preden se spravite na rušenje sten, se vprašajte, kakšne so dejansko vaše potrebe. Ali ste eden ali ena od tistih, ki vsak dan kuhajo ali raje jeste v restavraciji? Ali kuhinjo združujete z družabnostjo ali jo dojemate kot posvečen prostor, kamor ima dostop le šef kuhinje? Različni koncepti imajo različne prednosti in slabosti. Ko se lotevate prenove si torej postavite nekaj ključnih vprašanj in si tako zagotovite, da bo vaša nova kuhinja v skladu z vašim življenjskim stilom.

Zadnje čase vidimo vse več oglasov za odprte kuhinje, ki so tako rekoč del dnevne sobe, prostoru pa dajejo pridih sodobnosti in zračnosti. A preden se spravite na rušenje sten, se vprašajte, kakšne so dejansko vaše potrebe. Ali ste eden ali ena od tistih, ki vsak dan kuhajo ali raje jeste v restavraciji? Ali kuhinjo združujete z družabnostjo ali jo dojemate kot posvečen prostor, kamor ima dostop le šef kuhinje? Različni koncepti imajo različne prednosti in slabosti. Ko se lotevate prenove si torej postavite nekaj ključnih vprašanj in si tako zagotovite, da bo vaša nova kuhinja v skladu z vašim življenjskim stilom.

Odprta kuhinja, kjer se mešata kulinarika in družabnost

V tem primeru je meja med kuhinjo in dnevnim prostorom le simbolična. Takšne kuhinje bomo našli predvsem v mestih, saj omogočajo dober izkoristek prostora tudi v manjših stanovanjih. Ljudje, ki se odločijo za to opcijo, se ne menijo za konvencije, temveč pri urejanju prostora prehajajo meje osnovne funkcionalnosti. Obiskovalce gostoljubno sprejemajo v vsakdan svoje zasebnosti. Slaba stran odprte kuhinje so vonjave in zvoki, ki jih zaenkrat brez sten še ne znamo zajeziti.

Delno odprta kuhinja, kjer se križajo različne dejavnosti

Pri tej vmesni rešitvi kuhinja komunicira z določenim delom stanovanja, recimo s teraso ali z jedilnico. Ohranja določeno intimost, obenem pa približa kuhinjske, družinske in družabne dejavnosti, ne da bi jih združila. Tudi ta rešitev ima svoje kvalitete in pomanjklivosti. Zagovorniki takšne kuhinje poskušajo najti idealne rešitve z npr. pomičnimi pregradami, s katerimi bi po želji spreminjali vlogo kuhinje v odnosu na druge prostore.

Zaprta kuhinja, namenjena intimnosti družinskega kroga

Nič ni narobe, če imamo rajši zaprto kuhinjo, ki varuje intimo družinskega kroga in je ločena od dnevne sobe, kjer sprejemamo obiske. Takšna kuhinja je prostor raznih opravil: od obedov do domačih nalog, ter predstavlja nekakšen družinski kokon, kjer se počutimo domače in varno. V osnovi izbire takšne kuhinje je ločevanje med družinskim in družabnim življenjem.

Zaprta kuhinja, posvečena izključno kuhanju

Ta kuhinja povsem ločuje kuho od drugih dejavnosti. Resnični laboratorij, ki pa je prej kot ne rezultat prostorskih omejitev. A ne vselej. Ljudi, ki se odločijo za takšno kuhinjo, zaznamuje močna nagnjenost k temu, da vsak prostor zasnujejo v funkciji točno določenih dejavnosti, ki bodo v njem potekale. Potrudili se bodo denimo, da bodo imeli veliko polic in shrambnega prostora ter da bo le ta čimbolj izkoriščen.

nazaj

Nobilia


Nemška kvaliteta, vrhunska proizvodnja, individualni dizajn in dobro razmerje med kvaliteto in ceno, to so ene od lastnosti kuhinj Nobilia.
Z milijonsko prodajo in več tisoč zaposlenimi je Nobilia vsekakor največji proizvajalec vgradnih kuhinj v Nemčiji. Na trgu so prisotni več kot 65 let. Vsaka kuhinja Nobilia je  edinstvena, individualno in z visoko avtomatizirani stroji proizvedena. Prav visoka stopnja avtomatizacije zagotavlja stalno visoko raven kakovosti in ugodne cene.Pri  Nobiliji ponujajo široko paleto modelov. Od moderne do trendovske, kasične in brezčasne ali v mediteranskem slogu. Izbira je vaša.

Dostopne so v razponu devetih cenovnih razredov. Novejši modeli odlikujejo čiste ploskve, katerih sijaj se izjemno dopolnjuje s kovinskimi detajli. Ergonomsko zasnovane oblike se prilagajajo višini uporabnika in naravi kuhinjskih opravil.

Vse bolj so priljubljene postavitve, ki kuhanje povezujejo z idejo sproščenega druženja in prav te postavitve so eno od vodil Nobilie.

nazaj

Häcker


V Sloveniji nemška znamka Häcker sicer še ni dobro poznana in vendar to podjetje s tradicijo deluje že od leta 1938. Znanje in izkušnje, ki so se nabrale v desetletjih proizvodnje ter generacije zadovoljnih uporabnikov, so že sami po sebi garancija za kvaliteto. Poleg tega lahko naštejemo kar nekaj razlogov za to, da se odločimo za nakup njihove kuhinje.
Eden od razlogov za nakup je vsekakor zanimivo razmerje med kvaliteto in ceno, kar dokazujejo laboratorijski testi - izpostavljenost različnim temperaturam, številna odpiranja in zapiranja, odpornost na udarce. Häcker je zagotovo ena najbolj vzdržljivih kuhinj na našem trgu, poleg tega lahko ceno vaše kuhinje v veliki meri določite sami. Številne kombinacije materialov, detajlov in izvedb vam bodo omogočile odločitve, ki bodo neposredno vplivale na končno ceno vaše kuhinje, ne da bi pri tem trpela izgled ali funkcionalnost.

Diskretno oblikovanje je prav tako dober razlog, da se odločite za kuhinjo Häcker. Imajo dolgo življensko dobo, saj so v ta namen zasnovane tako oblikovno kot funkcionalno, poleg tega se Häckerja zagotovo ne boste naveličali.

Häcker je kuhinja, ki sledi vašemu življenjskemu stilu. Globino delovnih površin, višino in kombinatoriko elementov bomo določili glede na vaše navade in želje, ter vam tako omogočili kar najbolj prijetno bivanje v kuhinji.

Z možnostjo individualnih rešitev zaključkov bo vaš prostor popolnoma izkoriščen. Če se boste odločili za police ali prirejene omarice, bodo zaključki sledili logiki prostora in nikoli se vam ne bo zdelo, de nekaj manjka ali da je nečesa preveč.

Spoštovanje dobavnih rokov in hitri servis v primeru okvare sta osnovna filozofija tega podjetja, poleg tega vam bo dolgoročna garancija na kuhunjo zagotovljena.

V salonu Kerin.Povirk vam bodo usposobljeni svetovalci pomagali k izbiri, ki bo najbolj ustrezala vašemu življenjskemu stilu in potrebam. Z ugodnimi plačilnimi pogoji se bomo prilagodili vašim finančnim zmožnostim.

Programi kuhinj Häcker

Systemat Activ in Emotion


Izbira med različnimi višinami spodnjih omaric (65 /78 cm) in podnožij (10/15/17/22 cm) omogoča, da se višina delovne površine popolnoma prilagodi uporabniku. Debelina pulta je 4 do 10 cm, izdelan pa je lahko iz granita, masive ali ultrapasa z različnimi nalimki.
Vratca se odpirajo tudi na pritisk, izbirate pa jih lahko v furnirju, masivi, mat laku ali visoko sijajnem laku, steklu ali foliji.
Globina spodnjih omaric je 56/46/35 cm, na voljo pa je tudi posebna globina 71 cm. Višina visečih omaric je 39/65/78/91 cm.
V predalih so plastični ali leseni organizatorji.

Program Emotion bo zadovoljiv tudi najzahtevnejše okuse. Domišljena notranja organizacija omaric in predalov ter inovativna osvetlitev so njegove značilnosti. Ekstravagantni dizajn, sodobni materiali in čiste linije zrcalijo stil urbanega življenja.

Ena najzanimivejših inovacij so pomični granitni pulti.

V izvedbi z vratci brez ročajev se kuhinja idealno zlije z arhitekturo prostora in s tem zabriše mejo med kuhinjo in dnevno sobo.

Classic

Je primeren za kupce, ki imajo radi preprosto uporabnost in cenovno dostopnost. Domišljenost posameznih elementov omogoča številne kombinacije, ki bodo prostor ukrojile po meri vaših potreb. Zaradi trpežnih materialov in sodobnih tehnoloških rešitev boste v kuhinjah Classic lahko uživali vrsto let.

nazaj
 • Naročilo na svetovanje

  Brezplačno  svetovanje pri izbiri kuhinje, parktov in ostalega pohištva.
  več
   

 • Ne spreglejte mesečne akcijske ponudbe parketa!

   http://www.kerin-dom.si/talne-obloge/parketi#izdelek-493

   

   

 • Odprodaja dnevnih sob

   Dodatna znižanja! 

   

   

 • Odprodaja kakovostnih preprog Living carpets

  Do 60 % prihranek!!!

 • Dodatna znižanja eksponatov

  Prihranite do 70% na razstavne eksponate kuhinj Nobilia in Haecker!prikazan izdelek|
porno yahoo porno resim

kopek pansiyonu istanbul kopek pansiyonu istanbul kopek pansiyonu fiyatlari kopek pansiyonlari

seks seks shop sex shop erotik shop youtube amat�r porno porno filmler erotik market sex shop sex shop �orlu emlak erotik shop mobil porno izle amat�r porno antalya erotik shop coffee machines reviews dishwashers reviews espresso machine reviews space heater reviews air conditioner reviews Samsung chromebook �orlu haber ergene haber baby stroller reviews massage chair reviews water softener reviews cookware sets fish finder reviews blenders reviews